Welkom op de website van de Nederlandse Beautiful Thing fanclub. 

3 Oktober '98 derde Fanclub meeting in Londen. 


english 

 
hits zijn er op deze pagina geregistreerd. 

!!! Nieuws !!! Klik deze link voor het laatste nieuws 


nieuws 
Verslagen van de meeting in Londen 
Ben Daniels op IRC 

mailing-list 
IRC 

sounds 
plaatjes 
Publicaties 

aanmelden 
stuur e-mail 

links 

onze 
sponsor 

Andre 
Martijn 
Menno 
Erik 
Robert

Wat is Beautiful Thing?

Beautiful Thing is een film. Een film over Jamie en Ste, twee jongens uit Thamesmead, een volkswijk in Londen, die ontdekken dat de gevoelens die zij voor elkaar hebben heel wat verder gaan dan alleen maar vriendschap. De problemen die ze daarbij tegenkomen zijn door regisseur Hettie MacDonald op een grappige, ontroerende maar vooral zeer realistische manier in beeld gebracht.  

Wie zijn wij?

Wij zijn een aantal enthousiaste mensen die de film Beautiful Thing een warm hart toedragen, niet alleen omdat het een goede film is, maar vooral omdat de film voor een aantal van ons heel veel heeft betekend.  
We hopen dat met name veel jongeren uit deze film een stukje zelfverzekerdheid kunnen putten. We hopen dat de film bijdraagt tot een groter begrip voor mensen als Ste en Jamie. En we hopen dat mensen zoals Ste en Jamie door deze film zullen inzien dat niets in het leven onbereikbaar hoeft te zijn, als je er zelf maar 100% achter staat.  

Een paar links.

Deze links willen we je niet onthouden, ze zijn zeker een bezoekje waard:  
  • De website van Beautiful Thing (in Engeland) Als je deze link niet kunt volgen, bijvoorbeeld omdat je provider het niet toestaat, laat het ons dan even weten. Schrijf een mailtje naar ons, met daarin via wie je inbelt, en wanneer je hebt geprobeerd de site te bekijken. Op die manier geef je ons een middel in handen om de mirror hier van de grond te krijgen.
  • De Internet Movie Database. Voor wie hem nog niet kent: de imdb is een gigantische database met informatie over nagenoeg alle films en tv-series die er ooit zijn uitgebracht. Mocht deze link niet werken, of erg traag zijn, probeer dan de amerikaanse site.
  • De homepage van Boys4Boys. Boys4Boys is een fidonet-style netwerk met deels dezelfde doelstelling als deze fanclub. Het bij elkaar brengen van met name jongere bi- en  homosexuelen die op een ontspannen en gezellige manier met elkaar schrijven en informatie uitwisselen. Ga eens kijken, en vergeet de homepage van de maker niet!

 

Wat zijn de plannen?

  • We willen proberen een spreekbuis te worden voor al diegenen die iets te vertellen hebben naar aanleiding van de film. We willen dat gaan doen door een equivalent te gaan maken van de engelstalige mailing-list die er al bestaat, en we willen ook de mogelijkheid bieden voor mensen om zich aan te sluiten op de 'originele' mailinglist.
  • We gaan een mirror opzetten van de officiele Beautiful-Thing site in engeland. Dit vooral omdat via een aantal Internet Providers het niet altijd mogelijk is om sites in het buitenland te bezoeken.
  • We willen op een betaalbare en eenvoudige manier de merchandise van Beautiful Thing aan onze leden aanbieden. David Moody, de coordinator van de engelse website gaat de rechten krijgen van de merchandising, en met hem zijn de eerste contakten al gelegd.
  • We zullen de nieuwsgroep alt.movies.beautiful-thing hier op deze pagina's gaan aanbieden, en ook willen we het mogelijk maken om via de ons ter beschikking staande NNTP-server deze nieuwsgroep publiekelijk beschikbaar te maken. Op dit moment is er nog geen public-news server die deze groep in zijn lijst heeft opgenomen.
  • We willen zoveel mogelijk mensen op de hoogte houden van wat er zoal rond de film aan aktiviteiten plaatsvind. Zo was er op 14 Juni jl een meeting in Londen, waar onder andere een bezoek is gebracht aan de filmlocaties, en waar veel foto's zijn gemaakt. Een verslag van deze meeting zal ook binnenkort op deze pagina's verschijnen.
  • En last but not least, willen we INPUT. Als je wat te vertellen hebt, laat het ons weten, alle informatie die we kunnen krijgen is natuurlijk welkom. Of het nou gaat over onze website, een van de andere websites die op deze pagina als verwijzigingen staan, of de fanclub, of de film gaat, maakt allemaal niet uit, we willen alles van je horen.

Meer weten?

Natuurlijk wil je meer weten, anders had je niet tot hier doorgelezen...  
Op dit moment kunnen we alleen wat sumiere informatie geven, we werken druk aan de pagina's en we willen natuurlijk voorkomen dat er dingen half-afgewerkt op het net komen te staan.  
Een e-mailtje schrijven kan natuurlijk altijd, ons adres staat onderaan al onze pagina's, en alle input is natuurlijk welkom. Ook als je aktief mee wilt denken/werken, dan zullen wij de laatsten zijn om dat te ontmoedigen. Schroom dus niet en laat wat van je horen, daar zijn we voor. 
 

| schrijf ons | english | onze sponsor | zoeken met lycos | zoeken met altavista 


Deze site is mogelijk gemaakt door  last modified: 30-10-1997 [C] 1997: de nederlandse beautiful thing fanclub. alle rechten voorbehouden