Ingezonden stukken.

Ingezonden stukken

Inzender: Martin

Een dronken kater weet niets van sex

De nacht van zaterdag op zondag was ik dronken. DRONKEN! Ik werd 's ochtend wakker naast een vrouwelijke André Hazes fan. Haar wekker tetterde om twee-minuten-voor-half-zes het portiek wakker:

Ja de nacht is mijn leven.
Ik koop het geluk.
Wat kan ik dan anders nog doen.
Ik loop dan op straat.
Gevuld ja, mijn zakken vol poen.

Een tepel vulde mijn mond. Dat verklaarde natuurlijk de droge smaak. Mijn tong van honderd procent kippenleer hing er nogal mongolide bij. En dat takke pleuris ding bleef maar blèren:

Laat mij maar zo leven.
Ik blijf wel alleen.
Laat mij mijn gang nu maar gaan.
Zo ben ik tevree.
Laat mij nu maar, alleen op de wereld staan.

Ik wist godverdomme niet hoe dat kreng uitmoest. Onhandig drukte ik wat knoppen in maar niets bleek te helpen. De vliezen in mijn oren trommelde er ondertussen hevig op los. Ik had me daar toch een knallende koppijn van hier tot Oezbekistan.

Men nam mij zo vaak in de maling.
Ik tuimde er dikwijls weer in...

De man met de hamer die ik zoëven was tegengekomen was nog steeds op mijn hoofd aan het timmeren. Het beetje hersens in mijn hoofd wisselde zich al dreunend van plaats.
Ik pakte de nu op inmiddels André Halfzes staande wekker beet en smeet 'm - met de in de baan vliegende mug die mij, in mijn slaap, op een dikke rode jeukende bobbel op de kont had getracteerd - BAM, kapot tegen de muur.
"Sorry hij staat nog op mijn doordeweekse wektijd. Ik ben verpleegster weet je".
"Stond", herstelde ik haar staat.
Zij bleek Anja te heette en nadat ik me netjes had voorgesteld, heb ik me maar aangekleed zonder te wassen en zonder haren te kammen en ben vervolgens weggegaan met een lange sperma-sliert achterlatend. Dus, ze zal me weleens een keertje komen opzoeken ben ik bang. Want, dacht je nu werkelijk dat de eekhoorntjes en vogeltjes uit het Hans en Grietje sprookje naast brood ook mijn witte uitwerpselresten zouden gaan oppeuzelen. Dacht het niet. En omdat het niet sneeuwde die dag zal een flink wit spoor mijn huisadres haar doen verraden.
Waar gebeurd!
Nou gewoon bij Anja thuis.

Inzender: Jake at the MA
Reageert op: Het prinsesje dat niet wilde huilen.
Maar toch, ze besloot prins Kartner te ontmaagden. De huwelijksnacht was aangebroken, een gigantische hotelkamer, met in het midden een gigantisch groot paarsfluwelen bed. Lustig begonnen ze elkaar te zoenen, ze waren echter vergeten dat prins Kartner nog volledig in het harnas zat. Tientje proefde de smaak van het gepoetste ijzer en kwam op dit moment al in een geestelijke extase. Natuurlijk wilden ze niet dat het bij het zoenen bleef, dit had echter wel tot gevolg dat de prins uit zijn harnas moest, want hij mocht dan een hele dappere prins zijn en getrouwd zijn in het harnas, maar voor de bedrijving van de liefde moest er toch het een en het ander uit getrokken worden. Helaas hadden de smeden in die tijd nog geen betekenis gegeven aan het woord vluggertje dus waren er geen handige hulpstukken in het harnas gebouwd om snel tot de daad te komen. Romantisch begon de prinses de prins uit te kleden. De vonken sprongen er vanaf, dit werd niet alleen veroorzaakt door het feit dat dit liefdesspel als een voorspel beschouwd kon worden, maar de prinses had wat tangen en bijlen erbij gehaald om zo haar uiteindelijke doel te bereiken, het uitkleden van de prins. Na een lange worsteling met tangen, bijlen en een hoop ijzer, dit geheel duurde aardig lang, maar aangezien ze beiden al hun hele leven op dit moment gewacht hadden kon ze dat niet zo veel schelen. De prins zijn bovenlijf was al geheel ontbloot en dit werd dan ook hevig gekust door de prinses. Met haar handen speelde ze met zijn borsthaar. Hier was ze echter al snel op uitgekeken, omdat de prins niet zo rijkelijk behaard was. Zijn borstharen waren namelijk op een hand te tellen. Langzaam begon haar hand af te dalen richting zijn kruis, door de romantische ontwikkelingen begon er een lichamelijke verandering op te treden, op het moment dat haar hand onder zijn stalen string-tanga kwam. Dit had tot het vervelende gevolg dat de hand van tientje vast kwam te zitten. Na een lange worsteling kon de prins haar bevrijden, dit deed hij door gebruik te maken van de laatste modernistische techniek van die tijd, 'de hand bevrijder staal brand machine'.......

Terug naar de bron.