Talkradio fanzine zoals 't leest

Talkradio Fanzine


Transistortalkradio Golfslagbadje Talkradio Fanzine
Voor luisteraars met internet bestaat er een emailgroep. Via deze groep houden luisteraars, luisterettes en hosts elkaar op de hoogte van het laatste 'unfinished business' nieuws.
Wil je ook op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van Talkradio, stuur dan een emailtje naar

talkradio-subscribe@egroups.com.


Wie zich vrijblijvend aan wil sluiten als 'vriend van Talkradio' kan een kaartje met zijn adres sturen naar:

Vrienden van Talkradio
Postbus 10666
1001 ER AMSTERDAM

Dan blijf je zeker op de hoogte!

Voor Dossier-X meedenkers is er een boeiende emailgroep waar diepgravende discussies over wereldvreemde onderwerpen niet geschuwd worden.Vanuit de Talkradio emailgroep kwam het idee om een fanzine uit te geven. Een ludiek magazine dat herinneringen en toekomstplannen van Talkradio bundelt. Of, zoals Diana Ozon het verwoordt:

Aan alle fans van voormalig Talkradio,

Door de bemoeienis met de TR-groep luistert Marianne (bekend van LoveTalk) naar de onverwerkt-TR-leed telefoontjes van met name oudere mensen met veel levenservaring. Ze heeft ze gevraagd hun gedachten op te schrijven.
We hebben het verder gehad over de 'fanclub', het maken van een bulletin en hartverwarmende verhalen in sneeuwbaleffect. De TR-egroup zou bol kunnen staan van het proza. Wat er geschreven wordt, komt dan gebundeld in een fotokopie 'fanzine' waarvoor kostendekkend abonnementsgeld wordt gevraagd.
Kortom een goedkope versie van de TR-krant. Geheid wordt dat een collectorsitem. Bovendien draagt t zo de fakkel door van PJ Mullers TR-krant en het ondersteunt de Willem de Ridder Krant.
Feit: Fanzines hebben grote invloed op de (sub)cultuur. 'Zines zijn motorolie, ze bevredigen de bibliofiele behoefte, zijn stof voor cultuuronderzoek, gewild in elk drukwerkarchief en vooral onlangs geringe oplage (v.a. 10 exemplaren!) lieveling van krantenrecensenten. Het is m.i. de eenvoudigste methode voor sneeuwbaleffect.
De schrijfopdracht naar de fans, ofwel wij allen, luidt:

"Wat was er zo leuk aan Talkradio en/of wat mis je nu het er niet meer is".

Diana Ozon

Wie dit unieke Talkradio fanzine per email wil ontvangen, stuurt een emailtje naar:
tr-fanzine-subscribe@egroups.com
en je krijgt dit fanzine, met informatie en verhalen van fans en hosts, per e-mail opgestuurd zodra het af is.
De snelste weg om jouw reactie in het Talkradio fanzine geplaatst te krijgen, is je verhaal op te sturen naar:
tr-fanzine-kopij@egroups.com


Schrijf je ook vrijblijvend in als 'Vriend van Talkradio'. Je ontvangt het fanzine dan op de deurmat. Dit adres kan ook gebruikt worden om je reactie, verhaal of bijdrage op te sturen.

Vrienden van Talkradio
Postbus 10666
1001 ER AMSTERDAM